niin

niin

Klik

11 Oct 2015

#ROADTOCONVOCATIONDAYS



Asalam peeps,


Hye hye, haha, ~ ~ Berkurun lama kurasakan ~ ~ ~ lama nyaaa tak menghupdate segala info sensasi terkini kat sini. Ghinduuuuu. Sensasi la sangat bukn nya update pasai  gosip, pasai diri sendiri jaa pon.

Yeayy, sila baca tajuk, aku dah nak convoo, tapi malas sebab banyak ben aku dok pending lagi. :] Yuran tak bayaq lagi, yuran kovo UPM, RM200 kott, sapa yangtak keja lagi mesti strees, dah la kena bayaq mahai .


Btw , saya bakal konvo pada 1 Nov sesi petang (yang ni tak best, lagi best kalau konvo  pagi) sebab rasa macam rushing sangat. Dekat UPM Serdang bukan dekat Bintulu.


Okay bye,nak hupdate tu jee..haha


XD



Bye peeps.



No comments:

Post a Comment