niin

niin

Klik

14 Oct 2015

NYX SOFT MATTE LIP CREAM REVIEWW



Asalam peeps,







Ni la Nyx soft matte : Cannes/Stockholm/Antwerp





Yeayy, saya nak buat review pasal nyx soft matte lip cream. Kenai dakkk ?? Pleasee please tolong beli color dia cantik sangat plus the texture sangatt lah best bila nak apply and pakai.



Kat bawah ada nama each, dekat atas ada code Nyx


Currently im having 3 colors shade of Nyx iaitu : Stockholm ( my most feveret), Cannes (my feveret also) and Antwerp ( i loike the color).



First nak ckap pasal color Stockholm and the code is SMLC02, please color ni aku sangat sangat recommended ntuk anyone yang minat color ala-ala nude or soft sikit. Shade Stockholm ni sesuai untuk orang yang kulit tak la putih sangat, sebab aku punya skintone pon sawo matang and mainly based kuning langsat. Seriusss please beli this color shade sebab nampak very natural, very soft, rasa nak makan,hahaha



Then next color is Cannes color dia pon cantikk sangat sangat, tapi utk Cannes dia punya shade macam pink-nude jugak and the pink a bit darker la compare to Stockholm. This color pon one of color yang kena ada kalau beli Nyx. Senang cita if pakai pon nampak cantik jaa.Hehe. Aku pakai tak apply banyak saangat just dap dap a bit la, sebab ak nak color tu nampak light jaa.


Last sekali Antwerp,kaler ni kalau anyone yang minat pink yang pink, haaa aham dakk? Sebab apa aku cakap pink yang pink sebab pink dia a bit striking la untuk aku punya skintone sbb kulit aku tak fair and lovely sangat. Kalau untuk orang yang kulit putih mesti cantik kalau pakai kaler  nih.



Lagi  satu yang best bila nyx ni dah kering textre dia nampak cantik weii, nampak macam sangta natural and color dia long-lasting sbb aku ada test hari tu minum air, kesat guna tisu (jangan kuat sangat, mmg laa tanggal) serius color dia stay. huhu.





Size tak kecik or besaq sangat~just nice




Color yg aku swatch (but the stupid thing is i wrongly swatch
 at that area, so difficult to take pic ;|








So byee peeps, nak review benda alah ni jee, btw all the Nyx is Original Nyx, salah satu sebab best pakai :)






2 comments:

  1. After I initially left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments
    are added- checkbox and from now on every time a comment is
    added I get 4 emails with the exact same comment. Is there an easy method you can remove me from
    that service? Thanks!

    Here is my blog Addmefast fastest points gaining method No banning

    ReplyDelete