niin

niin

Klik

6 Sep 2015

IM HERE :)

Assalam hye peeps,




Lama sangat sangat dah ni tak update blog. Saya bz kejaa .ZZzzzZz Keja dah sekarang dulu guna ayat saya beza study (padahal bukan study mana pon dok buat keja lainjaa banyak etc: tgk movie Zzz)



Dah sebulan and almost sebulan dah aku keja. macam mana feeling, yess rasa macam nak teriaakk tau dakkk !!! Kadang kdang agak stress sebab ya lah aku kan baru ja habis studies, apa yang aku studies dgn apa yang aku keja ni tak dak lah jauh sangat field dia. Tapi, rasa macam aku ni dulu tak studiy apa ponn T.T



Serius banyak benda aku kena catch-up kot, nasib la colleague paham aku :') Rasa macam banyak susahkan diorang. Tq YY & CLT :)) Please be patient with me, even sometimes im too blur.


So orang-orang kat blog apa cita, lama sangat tak update sini, BW pon dah lama jugak tak buat, hope korang sihat and happy selalu. Tu yang penting selalu kena happy.





Byee, nak update tu jaa :)


No comments:

Post a Comment