niin

niin

Klik

8 Jul 2015

SMALL GIFT FROM BIG HEART




Assalam peeps,









Well now aku tengah typing in my room, LOLs ,sebelum nih typing kat mana? Heee, before typing dekat bilik kat campus, now im in my room, my homie roomie ;) Sejak-sejak balik dari semalam nih, angin meroyan semakin menjadi-jadi.Haha. Ni first time bukak puasa kat rumah dengan faamily tahun ni. Alhamdulillah :)




Entri nih lebih kepada aku nak dedicate to all my friends dekat campus, tak kisah lah classmate ke bukan classmate ke, junior and anyone. To girl in Block J, u know who u are, aku dah rinduuu, roomateku Lindan Onn (nama glamer) rindu hang,azilla yang gila-gila, banyak benda yangtak sempat nak buat before balik nih. Sebelum nih aku ingat nak jalan-jalan around are campus + tangkap gamabr bagai, tappi tak sempat ;'(



BTW, BIG thank you to Siti Hajar kawan yang aku kenal kejap jee dari UMS kat campus, thank you for ur gift. Sorry sangat-sangat sebab tak sempat nak jumpak kau lama-lama, sembang-sembang dulu before aku balik and tak sempat nak bukak puasa sekali. Time tuh dah nazak sangat aku dengan kerja-kerja yang bertimbun before balik yang nak kena settle.






Thank you for ur cute gift Haja





Terharu pulak aku bila member yang bau kenal tiba-tiba bagi hadiah, appreciate that :) Ada jodoh kita jumpa lagi :)






9 comments:

  1. Seronoknya dapat gift..memang best kalau org appreciate relationship ni..mesti lagi kukuh ukhuwah..in shaa Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu laa,happy pulak rasa :) Bak kata org yg bagi friends till jannah

      Delete
  2. Wah.bestny dapat hadiah...xnak share ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, best kan, nanti sy share :)

      Delete
  3. Replies
    1. Aah,nak nak mcm surprisee je dpt,,hehe :)

      Delete
  4. bestnye dia dapat hadiah.... pompuan mng suka hadiah kan.. =D

    ReplyDelete