niin

niin

Klik

20 Jul 2015

SELAMAT HARI RAYA #TEAMRAYAKEDAH




Assalam peeps,








Lols, Selamat Hari Raya, ye ye ye aku tau raya last week lagi, tapi baru Syawal ke-4 kannn ? So Selamat Hari Raya semuaa, heee. Tak dapat nak update blog raya hari tu. Yelah hari Rabu dah busy sangat sangat packing barang bagai nak balik kampung petang tuh. Barang tak payah cakap laa, penuh keta :'| 




So macam mana RAYA hampa semua *harus ku speaking Kedah ~hewhew* Aku of coz laa balik kampung dekat Alor Staq tu jaa satu satu nya kampung yang aku ada, tau dak kat mana, Kedah laa. So ramai sangat orang dok buat hashtag #TeamBalikraya laa #TeamrayaPenang laa and so on so forth, so aku nih  #TeamRayaKedah


First day dengan second day aku penat gila sebab ikut family sebelah ayah pi konvoi rumah sedara. ZZZzzz, ramai sangat sedara belah bapak aku, aku sendiri pon tak terhafal. Then raya ketiga pi jalan raya rumah family sebelah mak, of coz lagi familiar dengan sedara sebelah mak sebab dekat jugak dengan kampung. Then malam tuh kami dah balik terus rumah, nasib tak jammed dekat highway, jammed lah jugak tapi tak delah teruk sangat.





Btw, sempat lagi aku makan Nasi Royal puas-puas time balik kampung nih. Aku pelik gila bila ramai member yang tak kenai Nasik Royal nih, padahal cawangan dia ada banyak, dekat KL area Ampang pon ada. WEiii sedap gila kot, pleaseee laaa, kalau datang Alor Staq tolonglaa gi makan Nasi Royal dengan Nasi Ali, kalau sapa-sapa cakap nasik kandar sedap, aku nak cakap Nasik Royal dengan Nasik Ali 10x ganda lagi sedap kot. Sumpah tak tipu, tolong laaa try .








 BTW, korang #TeamRayaMana?? 





 

1 comment:

  1. I have been exploring for a little bit foor any high-quality artficles or weblog posts on thnis sort of house .

    Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website.
    Studyin this information So i'm happy to convey that I've an incredibly
    just right uncanny feeling I found out exactly what I needed.
    I most unquestionably will make certain to don?t overlook thiis web site and
    provides itt a look regularly.

    my blog post ... my home ()

    ReplyDelete