niin

niin

Klik

30 Jul 2015

JUAL ORIGINAL NYX LIPSTICK







Assalam peeps,
















Just nak mention that I sell Original NYX Lipstics :) Hewhew. Cantik color dia tau, anyone yang macam jauh nak gi beli dekat Sephora tue boleh beli dekat saya, btw jangan risau  or takut or tak yakin yang nie maybe another fake product, do not worry. I only sell Original NYX Lipstick :)




Ada banyak color yang super duper cantik untuk korang pilih :) Price only RM28, harga sangat reasonable. Kalau korang cari others places pon sama jugak harga, even Sephora pon jual harga yang sama. Yang bestnya pakai NYX Lipstick nih, color dia cantik jee bila apply dekat lips and color dia long lasting.



Ni adalah NYX Soft Matte Lip Cream tau, NYX product adabanyak jenis tapi so far aku just jual this types of NYX, tapi boleh je pre order untuk other NYX Lips Product and paling penting semua nih adalah ORIGINAL bukannya fake sebab aku pon takut nak jual fake.



NYX Matte Lip Cream COLOR:


# SMLC1 Amsterdam

# SMLC2 Stockholm  *Sold Out*

# SMLC3 Tokyo

# SMLC4 London

# SMLC5 Antwerp *Sold Out*

# SMLC6 Istanbul

# SMLC7 Adis Ababa

# SMLC8 San Paulo

# SMLC9 Abu Dhabi *Sold Out*

# SMLC10 Monte

# SMLC11 Milan

# SMLC12 Buenos Aires *Sold Out*

# SMLC13 Sydney

# SMLC14 Zurich *Sold Out*

# SMLC15 Athens *Sold Out*

# SMLC16 Cairo

# SMLC17 Ibiza

# SMLC18 Prague

# SMLC19 Cannes

# SMLC20 Morocco



RM 28 only 
Others color yang Sold Out can also be order


















To purchase kindly contact me at 014 2496060 or boleh visit my ig: Niinstuff for more details.





6 comments:

  1. Awsome kler dia kn..sy pn pkai lipstik ne..Code 07..ade 2 kler lain jgk..lpa code ape..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. This is my first time try it + selling it, hehe..btw mmg awesome pakai kan :) Banyak nya kaler awk ada

      Delete
  2. Wow. Suka colour Coppenhagen and Stockholm tu. ;) Belum pernah guna lagi produk Nyx ni later nak try la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Fara, heeehe, xtau nape teringat Fara dgn partner dia *ehem, sweet sangat, rasa korang ni comel jee, haha* XD btw, sy pon baru jee try NYx ni tapi bestt tau sbb long lasting color

      Delete