niin

niin

Klik

2 Jul 2015

BUSY WEEK BUSY DAY

 



Assalam peeps,




Since semalam aku agak super duper busy, memang tak sempat nak Bw balik dekat blog-blog yang singgah sini. Dun worry nanti aku Bw double balik untuk korang :) Busy sangat wehh, ni pon curi-curi jap menaip kat sini, padahal nak kena dok typing untuk Fyp :P


Lagi satu aku flu + pening + hidung block + mucus + nak demam = busy sangat sangat lahaiii ;( Dah la busy, tetiba flu pulak weiii, sok sek sok sek aku dok buat keja.





Okeh, bye nak membebel tu jek :)))









14 comments:

  1. Alahai, kesiannya dia kena demam time bz. hope you get well soon ye..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Thank you semuttt for ur Good luck :)

      Delete
  3. get well soon :) btw gud luck for ur fyp..fighting !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah dah nak baik dh flu nih :) Tq, gud luck jugak

      Delete
  4. all the best untuk FYP ye !! jaga kesihatan and tak lupa juga, salam ramadhan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq haziqah :) :) Good luck jugak and salam ramadhan

      Delete
  5. Bitaufiq Wannajah for your fyp !!! :D Syafakillah my dear. Salam Ramdhan. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Miza, syafakillah jugak and Salaam Ramadhan :)

      Delete
  6. Mohon fokus pada fyp. Hahaha. And semoga cepat sembuh jugak

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pon tak larat nak fokus dah kat Fyp, doalaa bg lepas,haha. Tq ,insyaAllah sy join :)

      Delete