niin

niin

Klik

15 Jun 2015

YEAHH 3 MONTHS LEFT



Assalama peeps,






Okay 3 months more left before im FREE from HERE. LOLs HERE u know ? U know ? Here ? The worst not-so-worst  place. LOLs. Ya ALLAH tak sabar sangat-sangat-sangat lah nak habis, penat nya lahaii kat sini. Macm-macam peel ada, kalah sangat lah program macam-macam AZnil tuh. Aznil pon tak larat sebab macam-macam sangat. Bak kata orang "buat semak perut jaa".


Penat laah nak pikir what others think about you, i mean about me. LULzz. You are no jokes urself.haish. Pening laaah,pening lagi aku dari Shuib Sepahtu tuh. Plus you are no God urself. Tapi tulah, salah sendiri lah jugak kot aku rasa, apesal nak gi pikir pasal tuh, pasal what their brain are thinking about you, sebab at the ends of the days. Who CARES ?? If you yourself doesnt cares, no worries. Kan ? Kan ?


Everyone got FLAWs lah, diri sendiri pon ada, aku confirm-confirm ada, banyak kali try hard pesan kat diri jangan jadik gila sangat. But yeahh, sometimes bendak alah ni banyak terexpose to someone u called "FRIEND" but end up they are thinking otherwise. Blahhh blahhh blahhh. And in the end, macam-macam lah kena, kena apa? Pikir sendiri lah. Macam hang tuh tak pernah buat. Lagi sekalii you are no GOD urself.






No comments:

Post a Comment