niin

niin

Klik

24 Jun 2015

SUPER BUSY





Assalam peeps,










This weeks and next week im going to be Supermann. LOL Super busy atually. ARghhhh, penat, this week ada lagi dua paper untuk final lepas tu sambil sambil dok buat slide presentation for Fyp.lulz. Memang tahap dead meat lah nanti, discussion pon tunggang langgang lagi ;( dah la present first day.


So nak blogwalking pon agak jarang nak buat 2 3 hari nih, sebab busy study, last paper laa paling tough sekali. Kena mohon kesabaran yang paling tinggi nih (tarik nafas~~lepass~~tarik ~~lepas). Lagi satu kejap je dah masukhari kee-6 puasa. 


Kawan blogger yang blogwalking, dun worry nanti saya balas balik blogwalking anda :) Lagi satu lagi 2 weeks sebelum dah nak balik rumah, even banyak benda tak settle lagi, barang pon tak pos lagi




No comments:

Post a Comment