niin

niin

Klik

3 Feb 2015

ITS 2015 !!


Assalam peeps,




credit: Google :*



Kahkahkah nak gelak sebab rasa macam dah 10 juta tahun tak mai melawat blog sendiri --'. LOLOL. TupTup dah 2015, dah makin tua, dah nak habis belajaq dah pun ZzZzZzzz..... Yang lain aku tak kisah yang part makin tua tu yg rasa mcam *blerghhh* sangat-sangat. Takmau tua nak jadik muda lagi.


Now still dalam semester break punya mood, sebab apa pon tak buat since balik rumah awai Jan haritu melainkan melepak, tengok movie, keluaq dengan member,makan and tidoq. Time NewYear pon aku sempat clubbing kat bilik dengan buku-buku jaa sebab time tu busy nak exam.Hahahha. 


Rasa macam ada feeling nak update blog rajin sikit dari dulu, doalah bagi aku rajin daripada blog ni bersepah jadik debu-debu jaa. BTW nak tanya sapa dekat sini minat e-book novel/story ??? Aku ada jumpak banyak online e-book yang FREE yang boleh download banyak jenis e-book either nak in form of PDF,GoogleBook,Kindle berlambak lah aku tak ingat. Nanti aku attach tempat Free e-book tuh.


Walaupon dapat BB1M still rasa *erkkkkk* nak beli novel sebab, bukannya dapat banyak mana pon novel/buku booleh beli. Dah laa dari dulu nak pi BBW tak dapat, time depa buat area Penang aku kat camps tuhh. ZzzzzzZzz. So solutionnya godek-godek laa online e-book, still tak banyak FREE novel/buku yang maybe diri sendiri tuh minat based on writer or author tapi dia ada banyak buku yang best-best. Nanti godek sendiri ehh lepak aku update.


BTW Happy 2015 walaupon dah lambat banyak minggu, suka hati aku sebab ni blog aku.Kahkah. Esok-esok aku update lagi, byeeee.







:)

2 comments:

  1. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
    The words in your content seem to be running off the screen in Ie.
    I'm not sure if this is a format issue or something to do
    with web browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
    The style and design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Thanks

    Feel free to visit my weblog: dieting - http://www.w3ightl055.com
    -

    ReplyDelete
  2. These are really fantastic ideas in regarding blogging.

    You have touched some nice things here. Any way keep
    up wrinting.

    Feel free to visit my webpage: dieting [w3ightl055.com]

    ReplyDelete