niin

niin

Klik

16 Oct 2014

FYP

Salam and hye peeps,



Heeeee. Lama sangat-sangat tak menjengah kat sini. Macam biasa saya busy. Kuat sangat busy nya. Heh. Standardlah bila dah balik campus bbusy menonong, pi sana-sini tak cukup tanah. Sebenarnya nak story benda lain ( actually takdak benda pon nak story, lama tak menjengah sini) tapi title kat atas pasal FYP, sebab yelah dah FINAL YEAR!!!! YEAAYYY !!! Tapi, happy pon happy jugak, feeling nak mati pon ada jugak YESSSSS!! Feling nak mati sebab letih tahap-nak-mampos kerja berlambak-lambak plus sem ni aku macam orang LOSTT jaaa. Blerghhhhh.


Progress FYP pon still macam kura-kura lagi sebab aku banyak busy dengan subjek yang lain, sekarangnih nak kena update+edit proposal yang macam belacan dah. BTW, nak cakap next week dah start cuti midsem, betapa aku punya lah busy gilaa, sampai tak sedaq pon next week dah start cuti tauu, last 2 days hari tu baru perasan, sebab member ada yang sok sek nak balik rumah.


Lagi sebulan nak kena present proposal FYP, silalah doakan saya yang tak berapa nak betul dah sem ni, jangan nerves sangat time present tuh. Aihhh scary pulak rasa.


Okay bye, nak membebel ni je, sebab tak tau nak bebel apa lagi. Bye.


Salam,peeps.


p/s: nak sambung lipat baju yang dah serabut


1 comment:

  1. In sha Allah dapat siap jugak tu. Yang penting jangan malas.

    ReplyDelete