niin

niin

Klik

10 Aug 2014

FYP

Salam peeps,

Sem break tinggal lagi dalam 2 weeks, then masuk final year dah. Its going to be a tough year i guess. FYP tak buat lagi tapi feeling stress tu dah ada. =="

Journal apa pon tak baca lagi.haha Mati aku nanti,banyak benda nak lena setel,dah la laptop pon problem,dia tak nak on, aku rasa kipas dia hang kot. sebab ada bunyi beep kuat kalau bukak laptop kadang2.

Raya tahun ni pon tak havoc mana pon,lagi boring ada lah aku rasa. Member banyak yang tengah praktikal,so tak boleh keluar pi mana2 sangat. huuh

No comments:

Post a Comment