niin

niin

Klik

13 Jun 2014

NEW HEADER

Asalam peeps,






Tengok header tengok link blogspot dah tukaq jadik theniina. Even header pon nama The N.i.i.Na sebab tu inital my name~hewhew :) Sebenarnya tukar header dengan link bagai sebab annoying much ada yang rajin sangat stalker aku. Memang lah aku buat blog suruh orang baca tapi takpayah lah spread kat orang lain pasal aku ada blog.

Tengok pic kat atas, saya muda lagi so, "Enjoy Life"  ~ macam biasa header kadang-kadang takdak kaitan dengan content,lari habis :P

Just nak inform header tukar means macam starting new things la, plus sambil-sambil nak cakap I need to enjoy hidup, do things i want. Aku rasa aku macam dah ada bucket-list-things-to-do-punya-feeling. haaaaaa

Hidup muda lagi, so, ignore things orang nak cakap. Certain orang tak kisah nak cakap apa kat orang, tapi actually dia tak sedar 'things' dia cakap hurts that person even as a joke bcoz some people take it seriously.

Through out my life sangat~haha, actually time sekolah, kolej & uni, banyak jenis orang yang korang akan jumpak. BANYAK. Aku tak cakap aku bagus, aku baik, but please do appreciate apa orang lain rasa unless dia tu tahap she-devil so anda ada permission untuk takpayah appreaciate manusia terbabit.

Bila hangout/lepak dengan member/group/klik ada jenis member yang jenis suka membahan orang tak sedaq diri. Nak membahan sekali, dua kali or tiga kali.YES ITS FUN! More than that? HAH! U r kurang ajar :|

Tula penyebab sekarang aku jadik jenis jarang in touch/in contact dengan some of member-member even tho before macam bff sangat.heh

Malas nak contact or in touch bukan sebab apa. Sebab terasa hati, entah. Kadang-kadang pikir jugak aku nih, cepat sangat ke sentap/emo bagai. Tapi ada some point aku try tak mau emo apa, tapi tau la member jenis nak membahan orang tak sedar diri. So terasa hati laa sorang-sorang.

Senang cita macam pic kat atas, im still young, sila enjoy life in a good way lah kan. Ignore je laa. Tapi kadang-kadang tak dapat tahan diri sebab rasa macam nak roll-eye ke atas sangat-sangat.haha.

Tu je nak tulis pon.hoho Btw, baru beli novel Nicholas Spark tajuk "Message in A Bottle" dok nak menghabiskan novel ni.


Novel ni best, senang cita semua novel Nicholas Spark semua best, silalah belikepada anda-anda yang ada baucer buku 1 Malaysia, takpayah nak pi jual sangat baucer tu.


6 comments:

  1. untunglah dia ada stalker?ihiks....
    btw,happy reading ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..untung ke mcm tu. Btw, thx ye

      Delete
  2. orang yang jenis suka membahan kawan tanpa rasa bersalah tuuu, kadang-kadang rasa macam lempang je. terasa hati jugak. tapi apa daya, pendamkan ajelah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn..sedih tau kdg2.haha. Btw ye, singgah sini :)

      Delete
    2. macam nak nanges berlagu laguuu.. tapi dalam hati berasap kepul-kepul, silap haribulan boleh jadi hulk. ekekeke

      Delete
  3. hee saya malas membaca..selalu tgk movie shj..suka the note book..a walk to remmber, dear john, safe haven..hee tapi xtahu la sama dengn version novel or not

    ReplyDelete