niin

niin

Klik

29 Apr 2013

PENAT !



Kadang-kadang penat dengan perangai orang yang macam2. If sapa2 dok kat planet Marikh maybe dia tak paham sebab situ maybe takdak orang kot, apa yang ada aku pon tak tau. Or aku nie yang makin lama makin sensitif, adakah aku sensitif sangat, pikir sangat macam2 benda yang tak penting.


Ntah laa, penat aku nak mikir pasal nie, pikir punya pikir dapat 4 flat tak pa la jugak en? nie menyusah kan hidup aku jaa, baik tak payah.Paham tak kalau aku kata  "cakap macam dia tak buat".

Paham tak apa signifikannya ayat nie, haha. Lebih kurang macam, si X cakap si Y suka makan banyak, padahal si X nie pon makan banyak. Paham tak?? tue la maksud nya untuk "cakap macam dia tak buat" . Ayat nie, ter'aplikasi untuk semua keadaan, harap maklum lah.


2 comments:

  1. mcm ade problem je.hehe...
    ape2 problem pun rujuk Allah SWT mintak petunjuk dan hidayah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa laa..problem penat dgn perangai manusia.heh.apa2 pon thx for advise

      Delete