niin

niin

Klik

12 Apr 2013

AWAKENING !


Salam and hye peeps,




Awakening lah sangat kan3. Almost 2 bulan aku tak update anything kat sini, sekarang nih tengah MID SEM BREAKKKKKK!!!! Yeayyyyy for that, but lagi 3 hari habis laaa..BOO for that ;//.




2 monts passed already, dunno what to wote, actually banyak benda yang boleaku bebelkan kat sini, tapi aku malas..memandangkan aku malas, lets make it short.Memula sekali, my Surprise Birthday ParTAYYY..Hadoiiii..habis aku kena sembur dengan macam2..takpa2 redha2..Macam besa laa..calit2 kek, haha..Prassana paling hampeh, dia yang start dulu,Kak Naz dengan Carol yang start simbah-menyibah, aku kena simbah denga softlan dekat 3 hari jugak bau dok melekat kat rambut aku, nasib wangi.





Pastu aku lingan manusia2 yang ada kat situ, dengan misi 'payback time' .mihmihmih. Siap masuk keluar tingkap lagi.Hebat bukan? :) But above all..many,many,many thankss to Azilla, Linda, Kak Naz, Carol, Prassana, Ady, Yaya, Alwis n Fify. Also thanks for the cake, for the surprise, and the gift. Terharu kot..They colors my 21st birthday :)





Kek yang dah tinggal suku, yg habis dikerjakan.haha :P





Kalau ikut kan sekarang nih, aku baru jaa balik from Kuching,baru semalam sampai. Buat apa kat sana, budak2  course aku ada khidmat masyarakat kat sana, dekat STBKu, place yg give me 1001 memories, 1001 experience. Sangat2 appreciate my time kat sana, suddenly miss my budak2 singa. Pasal this thing, aku buat new entry...heee.adioss








Sekian peeps :)




No comments:

Post a Comment