niin

niin

Klik

8 Feb 2013

MY MILK TOOF BLOG



Salam peeps,







the picture credit to the owner, i did not own anything





Blog MY MILK TOOF  pernah dengar tak or maybe pernah snggah or maybe pernah masuk dia punya site. Of coz ramai yang kenal kan ? tapi kalau tak, meh aku nak story sikit. Blog nie pasal MILK TOOF, name Ickle ad Lardee yang sangat, sangat, sangat cute.mihmihmih.
Hampa pon mesti jatuh chenta punya dengan milk toof dua ekoq nih.



 MY MILK TOOF  blog nie selalunya pasal milk toof berdua nih Ickle and Lardee yang sagat comei plus jenis tak-dok-diam, haha, adaa jaa activity yang nak buat, macam pi mancing laa, jalan2 laa. Tengok sendiri laaa.



Blog MY MILK TOOF nie owner blog tue sendiri yang create Inhae Lee, manusia yang bertanggungjawab buat 2 ekoq milk toof tue. Tak silap aku each story Inhae Lee nie yang akan take picture, buat crops-and-what-so-ever, storyline untuk setiap cita for Ickle and Lardee.



Blog nie dah wujud since 2009 lagi, soo bagi yang baru kenal blog nie, banyak story yang boleh kode-kodek kat dalam tue, pluss..hampa will say..'awww, cuteeeee'. Sangat cute weh dua makhluk milk toof nih. Try laa bukak website dia.



Besides, MY MILK TOOF  pon ada jugak diorang punya:




  • MY MILK TOOF  BOOK



  • MY MILK TOOF MERCHANDISE



Kalau untuk buku, of coz ada buku pasal Ickle and Lardee, kalau untuk merchandise pulak tak silap aku coming soon akan ada patung Ickle and lardee yang cute tue, lagi tote bag yang ada pic Ickle and Lardee, t-shirt also. So, kalau minat bole jaa klik kat website diorang. MY MILK TOOF  pon ada jugak diorang punya fanpage dekat Fb, cari laa sendiri kalau nak tau. Owner akan update segala yang latest kat blog.



Apa-apa pon try jaaa masuk http://mymilktoof.blogspot.com nih









Sekian peeps.

No comments:

Post a Comment