niin

niin

Klik

15 Feb 2013

ALMOST THE TIME




 Salam peeps,







Maksud title untuk entry nie, more menuju untuk time yg ada aku kat rumah T.T. Kalau kira-kira kurang 5 hari lagi aku kat rumah *sedihhsedih* ;'( . Sungguh aku tak mau balik, tak dak feeling pon nak balik campus. Tadi makcik dua orang mai umah aku, che dengan bedah (syuhaidah..nama dia sedap, kami saja kurangkan sedap tu..mihmihmih)



Makcik dua orang tu balik lagi awai..huhu..rasa sedih pulak, next sem pulak laa aku jumpa. Yang si ika balik lambat lagi. farah lagi awai balik,jumaat da balik campus dah. Tiba-tiba rindu pulak kat member-member semua..uhukkkk. Member matrik, sekolah and sebagainya. Rindu kat lina, aini,moksyi,yaya, dayah ( dayah lagi laa..bertahun aku tak jumpa..jauh sangat kat Uk nuhh)



Bila jumpa, lepak-lepak kat tempat yang dekat-dekat jaa..tak pon pi karok..hahaha. Time karok, dah macam mereng dah semua.haha. Tak pon pi main game, game bumper car.haha..yang tue best, tapi kat situ kejap jee boleh main dlm 10-15 minit kot.entah laa.aku pon tak sure.



Sangat tak dak feeling nie..huhu..result pon baru jaa kelaur hari nie. Even tak dak laa elok, tp lg better dari yang aku expect..mati2 aku ingat aku ada probability untuk fail..takut weh, carry mark pon macam nyawa-nyawa ikan jaa.


Apa-apa pon gambatte kat diri aku sendiri, member-member yang aku sebut kat atas nak through sem baru nie. Cepat laa sem nie abis, tapi habis with a good process and what-so-ever.





Sekian peeps.

No comments:

Post a Comment