niin

niin

Klik

2 Jan 2013

SEKOLAH DAH START!

Salam and hye peeps,










Haha..dah start musim sekolah YEAYYYY!!!, padan muka adik-adik aku, seronok sangat cuti kan? Jalan-jalan sana-sini tak ingat kat aku pon, mentang-mentang laa aku dok jauh tercampak kat sini, rileks jee cuti, tunggula aku sem break boleh laa jugak gi skali. Dah laa aku stress memanjang jaa kat sini.



Ingat lagi time aku first-first time nak masuk Darjah 1, gilaaa excited kot, kasut aku cuci sendiri,hahaha bajet gila, then letak kapur bagai. Dulu aku sekolah jauh dengan rumah, so pagi-pagi naik bas sekolah tapi kejap je laa aku gi sekolah yang jauh tu, bila sekolah area rumah aku dah siap aku gi sekolah yang dekat. 



Ayah aku mesti bagi aku handkerchif suruh bawak, aku tak suka actually, sebab berat poket aku+jadik besar. Pernah satu hari aku sengaja tinggalkan handkerchif aku tuh, then time assembly, ayah aku boleh datang hantar. Ingat lagi time sekolah rendah pakai pinofore dengan baju kurung, kalau time pakai pinofore selalu aku angkat skirt member aku, hahaha.Gila jahat;P



Sekolah best moments ever, dengan member yang memang aku tak kan lupa, BEST gila sekolah, kalau boleh nak stay kat sekolah lagi. Kat sekolah lagi banyak free time instead sekarang. Time sekolah menengah pon sama, haha, aku banyak main-main. Tapi bukannya aku tak study, pagi-pagi selalu memandangkan cikgu selalu takde aku dengan member-member selalu gi lepak library sebab nak gi baca paper. 




Satu lagi selalu satu kelas time nak balik mesti gi sembunyi dekat terowong tingkat 3 sekolah aku. Terowong tue jarang orang lalu-lalang, maybe sebab kat tingkat 3 kot, so kami sekelas selalu lepak kat situ sampai boleh baik.Haha, time tu Form 3, dah abis exam, memang lah tak study dah kan, dah PMR dah pon.



Banyak moments kat sekolah, kawan-kawan sekolah yang paling awesome matrik pon sama, uni jee belum lagi aku rasa awesome ke tak.








Sekian and happy reading :))))

p/s : 2nd paper, spechless nak cakap pasai exam soil sc, tgh habiskan 2 kek SR, kat luar td hujan sekarang panas gilaa,makanan mak antar still tak sampai lagi,baru lepas mkn burger.mihmihmih




4 comments:

  1. huhuhu banyak memori kan waktu sekolah neh?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..huhu..sekolah paling best

      Delete
  2. sekolah memang byk kenangan . bella yg baru je jd lepasan spm ni pun dah rindu gila dah rasa ne . haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn...rindu sekolah,jom masuk skolah..haha

      Delete