niin

niin

Klik

29 Jan 2013

SAPA NENEK MOYANG KITA ?





Salam and hye peeps,











Okay, sapa nenek moyang kita??. How about i say, tengok dekat jari kaki masing-masing. Then u'll know who you ancestor are. Haha. Okay this thing, maybe tak betul or accurate sangat, but it just for your information plus boleh share dengan kawan-kawan plus it just for fun.



Kalau nak tau betul ke tidak, why not try tanya your nenek,tok, tok wan, opah, ayah, mak semua kan ? Okay ada 3 jenis keturunan kat gambar nie.



  • Arabic - anak-anak jari sebaris kebawah dengan ibu jari kaki
  • Roman - anak-anak jari sebaris memanjag dengan ibu jari kaki
  • Greek - anak jari kedua lagi panjang daripada ibu jari kaki.


I already noe who my ancestor are, mine are Greek, haha. Tak tau laa betul ke tak kan. So korang punya apa, dont forget to comment below, so we will noe sapa laa ancestor kita nih.hee









Sekian peeps.





9 comments:

  1. Kalau ikut mende ni, Dayah pun Greek jugak. Kita keturunan sama lah ni? LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..hi long-lost-sister..mihmihmih. btw jgn caya sangat info nih

      Delete
  2. sy pon greek. tp xleh caya sangat kan benda2 camni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi sorang long-lost-sister .haha ,aah, this thing just for fun ;)

      Delete
  3. kaki saya arabic tapi tgk akak n abg nye kaki greek ..haih pelik ..haha..lain dari my siblings

    ReplyDelete
    Replies
    1. haish..saya pon pelik..haha..info for fun,ce try kat member pulak

      Delete
  4. mine is greek..lol...

    ReplyDelete