niin

niin

Klik

26 Jan 2013

KAMPUNG



Salam and hye peeps,






How ya doing ? Baru balik kampung setelah sekian lama tak balik.huhu, miss my kampung woii, dah lama tak jumpa tok. Kalau area utara panggilan tok untuk pompuan tok wan laki. Dia cam differ sikit dengan area Perak and selatan, sebab panggilan tue terbalik dengan diorang.


Dah balik kampung, makan pon heaven,haha. Malam balik tue, bapak aku nak makan mee goreng, memandangkan my dad terlupa kedai mana ntah yang dia makan dulu sedap, then aku dok provok, namk makan Nasi Royal..mihmihmih.hehe


At last makan situ jugak, mihmihmih. Bapak aku pon terima dengan redha, tak dapat makan mee goreng dia malam-malam.haha. Last-last dapat gak aku makan Nasi Royal craving for 1 sem.huhu. Cam besa, mesti laa sodap.

Tapi yang aku paling pelik, member2 aku dok tanya apasal dia tanya member dia dok area Kedah, tak tau pon pasal Nasi Royal tue. Aku cam pelik gak, kalau dia tak tau tue masalah dia laa..kann? haha


Heaven semalam makan besaq ramai-ramai.haha Best kau..rindu gila lepak ramai-ramai. Melepak dengan cousin-cousin dengan adik aku..haha. Aku, firdaus dengan kak idah.





Sekian peeps.

No comments:

Post a Comment