niin

niin

Klik

11 Jan 2013

ITS SEMESTER BREAK !


Salam and hye peeps,






Officially, hari nie tadi tepat pukul 10.31 pagi, aku dah habis exam final for sem 3. Finally, finally, akhirnya habis jugak.Betapa seksanya nak habis semester 3, finally dah habis..sangat tak sabar aku nie nak  balik rumah. Tak nak tinggal sini.


Im not gonna miss u Bintulu, kalau cuti lagi lama, makin aku suka,heh. Kalau laa boleh, kann ? So, sem nie jugak aku terkejar-kejar buat macam-macam, packing  barang, rasa cam barang sem nie super bayak laa pula, then timing super sikit.








Sekian peeps.

No comments:

Post a Comment