niin

niin

Klik

27 Oct 2012

A WALK TO REMEMBER MOVIE


Salam and hye peeps,





Hows your day,today is Hari Raya Aidiladha..but im not updating an entry bout my raya.heh. Memandangkan today last day ada test, eventhough i've still got an assgmnt malam nie tgk movie jap. Tajuk dia A WALK TO REMEMBER .





 Movie nie dah lama, tapi cita dia sangat best dan jugak sangat sedih actually.T.T The cast by Mandy Moore yang sangat sweet & Shane West. Try lah tengok, movie nie adapt from a book actually.






Si Jamie (Mandy Moore) last sekali mati sebab dia sakit leukimia, that guy propose kat dia then diorang kawen sebelum Jamie meninggal, Shane West yang dulu dalam movie nie mcm naughty boy dah jadi baik, he finally enter a medical school and be doctor like his father. 



Si hero dalam movie nie sayang gile kat Jamie nie, Jamie nie dia minat astronomic or anything related dgn universe, that guy, namakan bintang sempena nama Jamie nie, sweet gilee ...:))))



Heee,, try laa tengok cita nie, besttt..






Sekian and happy reading:)))




2 comments:

  1. I LOVE THIS MOVIE <333 I cried so much at like ... half of the entire length of it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ME TOO :) both of them were soooo sweeet together

      Delete