niin

niin

Klik

19 Sep 2012

TEMUDUGA TERBUKA PRAMUGARA & PRAMUGARI

 

Salam and hye peeps,








Sapa-sapa yang berminat nak jadi pramugara or pramugari boleh lah apply. Huhu..aku memang tak nak sebab tak layak aku rasa, haha. Tak pasal mati passenger sebab aku, aku bukan nya boleh cakap elok-elok bila aku bengang. Hewhew XD



Kat gambar nie boleh lah tengok dengan lebih details lagi :








Date : 27 September 2012
Venue : AirAsia Academy
Registration : 09.00am - 11.00am
Male/Female (Malaysian only)
Age : 20-35 years old




Dokumen yang kena bawak and also resume jangan lupa pulak, and ikut dress code yang telah ditetapkan.


Untuk ketahui tips ketika interview/temuduga klik SINI




Sekian and happy readings :)))






No comments:

Post a Comment