niin

niin

Klik

9 Sep 2012

NEW SEMESTER ;"(

Salam and hye peeps,




I safely arrived to my hostel eventhough its quite complicated at the airport, becoz we are having difficullities in ordet to get a cab. Perghhhhhhhh problem you know!

When we go to the taxi booth at the airport, they said that "no taxi at this time"! What the HELL !  Seriously, you are making a business in here, so do what you should do, dont just simply said like that. Bengang tau tak, dah laa penat2 turun flight suddenly nak cepat sampai2 hostel jadi macam tu pulak.. ;/


But Alhamdulillah, we got our taxi, heading back to hostel unhappily :'( Tak mau balikkkk !! T.T



New semester, im afraid with the subject its really killing me. Seriously, it looks tough, and much more tougher when you learned it  *arghhhhhhhhhh* *screaming* ;0


My new semester schedule,seriouslyyyy macam hampeh. I've got class in Saturday, i mean Saturday is a weekend, its my sleep time *waaaaaa* when im gonna sleep..? when..?







Tengok lah pulak jadual untuk subject yang lain. Pagi tu free, apsal pagi free, time pagi laa aku nak studyyyy, time tu otak tengah fresh lagi ..huh! STRESSS aku tengok jadual nie. Yang time petang tu, penuh dengan lab..banyak gila,matilah aku sem nie.Mintak2 lah pointer maintain, kalau naik lagi Alhamdulillah, kalau turun mau maraung aku ;(.


Byee,semua lepas nie dah susah nak update entry,nak kena cari time. Kalau time holiday bolehlah aku tiap2 hari update.





Sekian and happy reading :))))





8 comments:

  1. Good luck with your studies! ;__;b

    ReplyDelete
  2. waaahhh sabtu pn de klas.. cian dia x dpat tido

    ReplyDelete
  3. hai...

    jemput ke my giveaway
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

    ReplyDelete