niin

niin

Klik

14 Jun 2012

BEFORE & NOW




Salam and nite peeps...bagi orang yang tengah bercinta nih !! mesti lahh pilih yang ayat BEFORE,lepas dah break..haha,ayat NOW..


Selalu nya, the problem when a relationship breaks sbb ..ntah bg aku sbb lelaki laa..no offense heh  Bagi aku lelaki kena banyak paham pasal pompuan sbb, biase laa pompuan nie emosi lebih sikit..tp,yg paling elok nya xpayah couple2 pon xpe heh..kannnnn :))


Lelaki bagi aku kena care lebih sikit kat pompuan, actually pompuan bkn nya nak something yang big pon..yg biase2 tapi sweet pon dah cukup selalunya. Contoh:

*Dont be too childish
*Be sweet

Kadang-kadang, a guy selalunya act like a kid too much, kadang2 memang lah bolee layan tapi, selalunya girl akan cepat fed up..kann?? Sebab pompuan biasa nya suka dengan  a guy yang ada sifat matured, senang cerita yang lagi tua lah..Sbb basically lelaki yang lagi tua, selalunya lagi care and more sensitive to girl feelings...hee (aku rasa laaa.. )


  
Untuk be sweet pulak, selalu2 lah..send message untuk pasangan..jangan laa..busy sangat nak tanya your partner tengah buat ape,or apa2 je lah..at least girl akan rasa korang tak lupakan diorang. Satu lagi, jangan lah lupa any important date,biase laa..pompuan  nie semua benda yg penting diorang akan ingat..haha


Ok byee..ada block meeting..malas giler nihh :))





No comments:

Post a Comment