niin

niin

Klik

6 May 2012

BAG..BAG..BAG

Orang pompuan mmg suka bag...rasa2 nya ramai yg boleh sawan or epilepsi kalau tgk bag,kat mana2 shopping mall ...alaaa..yg kat pasar  mlm pon kalau cun+cantik,tetap jgk rasa sawan..ak pulak..memandangkan ak kat sini jrg g pasar mlm so,tgk2 kat online boutique jaa..tp ak nie bkn boleh..nmpk jaa yg berkenan di HATI..mulalaaa..ak mmbeli..so,sila kawal nafsu anda wahai pompuan..if x,sengkek laa mcm aku nie...huhu T_T


Lately Bag yg paling latest aku beli bag yang ala2 cambridge satchel..


                      cantik kannnnnnnnnn.....kalau laa dpt satu.. -,-








Aku mmg minat gilaa bag niee..tp kat Malaysia yg tercinta nie...xdak lagi...why..WHY..WHY...ak bkk webste sana sini..yg ada jual paling dekat pon kt singapore...tp hrga dia..kemainn rm500..ak minat yg mcm nie..


                 yg mcm nie,,color red,tp yg backpack




That one yg color merah ak tgk serious cantikk..ak ada cll kwn ak kt UK tnya pasal beg nie..dia bole ckp dia xtau..xpaham ak..padahal bag tue HOT kot kat Uk sana..bukan ulu klang ekk..United KIngdom ehh...


Tapi ..sedih aku nie terubat jgk laa..dgn bag yg aku dapat beli tue..that one yg ak beli black color,design vintage sama cm this cambridge satchel..tp dia bole buat as sling or backpack bag..cool kan..heee

2 comments:

  1. momoy pun minat satchel
    tapi nak cari yang nampak mahal
    ada merata kot satchel ni tapi yang nampak tacky
    so kena bersabar dalam pencarian
    hari tu dah jumpa harga RM 1k ++ tapi sayang time tu nak pakai duit ke arah lain
    so terpaksa bye bye dulu kat 'sayang' tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaannnn...satchel nie sangat cantik...
      mahal nye yg momoy jmpe,yg iyliana tgk selalunya dekat cambridge satchel official website yg dekat uk..harga pon bole tahan dlm 100$ uk pound..sedihh T.T

      Delete